Service

Elektro Martens Installatie B.V.

24-uurs servicedienst voor elektro-installaties en alarm/telefonie door vakbekwaam personeel.

Meer informatie

Ontwerp

DEKRA-BRL6000Elk ontwerp is maatwerk. Geen enkele situatie of klantwens is identiek. Samen met de klant denken we flexibel mee in functionele, praktische en esthetische oplossingen. We beschikken over geavanceerde tekensoftware en hebben gespecialiseerde mensen met de benodigde expertise in dienst. Korte lijnen met de klanten vinden we belangrijk. Een goed en doorlopend contact is van belang voor een efficiënte uitvoering van de opdracht of realisering van eenproject.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat ontwerpt en installeert volgens de voorwaarden gesteld in BRL 6000.


Licht- en krachtinstallaties

Elektro Martens ontwerpt en installeert lichtinstallaties in kantoren, bedrijfsgebouwen en fabrieken. Van lichtplan op basis van vereiste lichtopbrengst, energiebesparing, bewegingssensoren, bedrading en bedieningspanelen tot keuze van stijlvolle lampen en armaturen.

Kantoor verlichtingOok installeren wij complexe krachtinstallaties. Samen met de lichtinstallaties zijn krachtstroominstallaties het hart van de elektriciteitsvoorziening en bepalend voor het probleemloos functioneren van het totale bedrijf. Elektro Martens is expert in het doordacht ontwerpen van een veilige en functionele elektrotechnische installatie volgens de voorschriften en wetgeving.


Geluidsinstallaties en omroepsystemen

Geluidsinstallaties en omroepsystemenElektro Martens realiseert geluidsinstallaties in winkels, bedrijven en openbare ruimtes voor o.a. achtergrondmuziek en ook omroepinstallaties voor kantoren en fabrieken. Speakers worden zo mogelijk stijlvol en onopvallend geïntegreerd in systeemplafonds.


Paneelbouw

SchakelkastWij zijn professionals in het bouwen van kasten met besturingssystemen op basis van de meest geavanceerde en innovatieve technieken. De schakelkasten met verdeelinrichtingen hebben een centrale functie in de totale elektrotechnische installatie. Wij ontwerpen en assembleren zodanig dat er rekening wordt gehouden met uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld bij de groei van een bedrijf.


Domotica

DomoticaElektro Martens heeft zich ook gespecialiseerd in domotica (huisautomatisering). Leef- en wooncomfort, veiligheid en efficiënt en energiegebruik worden hiermee geregeld en kunnen via een ethernetaansluiting ook op afstand worden geregeld. Met domotica kunnen ook ouderen langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. De systemen van Dominell en het KNX systeem passen we toe in woningen maar ook in de utiliteitsbouw.


Inspectie en onderhoud

Elektro Martens voert de Nen3140 inspecties uit:

  • Elektrische installaties moeten veilig te gebruiken zijn.
  • Elektrische gereedschappen moeten veilig te gebruiken zijn.
  • Personendie aan en in de omgeving van elektrische installaties werken moeten geïnstrueerd zijn over de veiligheid.

Inspectie en onderhoudOok zorgen wij voor het onderhoud van noodverlichtingen (o.a. jaarlijkse controle).

Met deze diensten ondersteunen wij de bedrijfsveiligheid. Bedrijven voldoen daardoor voortdurend aan de regel- en wetgeving en kunnen toetsing door de inspectie met een gerust gevoel tegemoet zien.

Website door Forwart sitemap