Service

Elektro Martens Installatie B.V.

24-uurs servicedienst voor elektro-installaties en alarm/telefonie door vakbekwaam personeel.

Meer informatie

Engineering

Elektro Martens heeft alle know-how in huis voor technologisch onderzoek en planning met betrekking tot ICT-netwerken voor industriële en bouwkundige projecten, zoals utiliteitsbouw. Ontwerpen en uitwerking van installaties gebeurt altijd op basis van de wensen van de klant. Elektro Martens geeft hierbij technische advisering op basis van haar expertise. De uitvoering is kwalitatief, hoogwaardig en functioneel.


Telefooncentrales

TelefooncentraleWij installeren telefooncentrales van Aastra; marktleider in Corporate Communications en maken daarbij gebruik van de meest moderne oplossingen zoals o.a. VoIP, het bellen over internet.

Dit heeft o.a. als voordeel:

  • Niet langer meer gebonden aan één fysieke kantoorlocatie;
  • VoIP is ideaal voor thuis- en/of flexwerkers;
  • Volledige integratie van spraak en data. Geen aparte infrastructuur nodig;
  • Met VoIP is flexibel doorschakelen en doorverbinden mogelijk;
  • Met VoIP zijn de telefoonkosten lager;

VoIP is dé telecomtechniek die in de toekomst door veel bedrijven gebruikt gaat worden.


Glasvezelnetwerken

Panduit glasvezelElektro Martens verzorgt alle installatiewerk binnen bedrijfspanden en ook de particuliere sector, inclusief patchkasten en apparatuur. In bestaande panden waar de bedrijfsactiviteiten niet onderbroken mogen worden zorgen wij dat we een minimum aan storende overlast bezorgen en zo schoon en stofvrij werken als mogelijk. In overleg stellen we een stappenplan op met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.


Datanetwerken

Panduit patch panelWij installeren compleet toegeruste en probleemloos functionerende datanetwerk-infrastructuren met hoogwaardige materialen en bekabeling.
Elektro Martens zorgt er voor dat datacommunicatie en dus bedrijfsvoering op alle niveaus en binnen alle geledingen optimaal kan functioneren.
Elektro Martens is bovendien gecertificeerd voor de merken Lexcom en Panduit.

Website door Forwart sitemap